SINALOA ESTÁ MUY CERCA

Gènere: Pàgines: 274

Imgina que entres a un lloc fosc on pots ser una persona sense prejudicis, on pots deixar anar els teus instints més primitius. Imagina que entres a un lloc fosc ple de persones que només volen desfogar-se. Imagina que entres a un lloc fosc on només hi ha cossos sense rostres.

Imagina que és la millor nit de la teva vida, l’experiència més brutal que has sentit. Després, imagina que no és un somni, que tampoc té sortida.

Tres parelles de desconeguts comencen la seva història en una cambra fosca a Madrid. L’acció els portarà a Londres, Moscou, Amsterdam i Eivissa en un viatge on res és el que sembla.

Aquest punt d’inici en una cambra fosca t’obrirà la ment cap a luxes, viatges i contactes que mai vas creure conèixer però també, a horrors que no creies que existissin.

Imagina que ja no pots sortir…

González-Camino, Alfonso

Nascut a Lima-Perú. 1965. Llicenciat en Ciències Polítiques i en Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid i MBA per la Universitat de Nebrija. Ha treballat, durant 22 anys, en les principals agències de publicitat d’Espanya portant la publicitat de comptes tan diverses com McDonald, Ford Motor Company, Pfizer, Mazda, Hertz, Jaguar, Chevrolet, Michelin, Osborne, DGT, Banc de Santander , Adif…. Després de més de 20 anys treballant com a publicista, va treballar 3 anys, com a director de Comunicació i Incidència Política, en una ONG que defensa els drets de la infància i que entre molts altres projectes, ajuda a que les nenes d’Àfrica no pateixin ablació genital, que la infància d’Àsia no sigui venuda com a mercaderia humana i que el matrimoni infantil forçat sigui abolit. Actualment viu entre Perú i Espanya treballant perquè la fibra d’alpaca sigui reconeguda a tot el món com una de les millors llanes que existeixen. En aquest nou projecte vol donar a conèixer el valor dels productes artesanals realitzats en els Andes peruans. Al novembre de 1992 va quedar finalista del Premi Literari Amèrica de la comissió del Cinquè Centenari.

Disponible: