¡ATACA TÚ!

Gènere: , Pàgines: 197

La vida sembla monòtona i desinteressada per a la Nadia, una adolescent apassionada del voleibol, resignada a conformar-se amb participar al Torneig d’Instituts. La ciutat té un equip professional, però això queda molt lluny d’ella perquè sap que no li deixarien fer ni una prova.

La Nadia no ho sap, però l’actual entrenador té els dies comptats. L’arribada dels nous veïns canviarà tot el seu món. Els seus somnis es posaran a l’abast de la seva mà… i li relliscaran d’entre els dits quan trobi noves responsabilitats, obligant-la a començar de nou amb l’ajuda de les persones més properes a ella.
Amb la seva afició pels llibres de filosofia i psicologia crearà una mentalitat invencible que la farà reinventar-se pels reptes de la vida. Les victòries sobre la pista contrastaran amb les decepcions i els fracassos personals. I l’ombra del seu sentiment de culpa l’acompanyarà fins al final de la seva carrera.

Fora del voleibol, la seva vida començarà de nou, i de nou començarà fins a trobar per fi el seu lloc al món. Allà on la felicitat sempre va estar, esperant-la.

 

Solanas, Victor

VICTOR SOLANAS va néixer a la Barcelona dels vuitanta i encara està esperant que un platet volant el porti a un món civilitzat. Ha estat professor de res i tècnic administratiu en una empresa que diu que es dedica a les telecomunicacions, però que en realitat es dedica a gastar els diners com un milionari en un centre comercial.

Té afició pel senderisme, li agraden els animals i encara no ha conegut una sola dona que no li digui que li falta un bull. Potser per aquesta raó ara es dedica als maldecaps que donen els negocis i els seus infinits pagaments i repagaments d’impostos.

Escriu llibres perquè va deixar de dibuixar i perquè el món del còmic va acabar de decebre’l, així que va fer el que li van recomanar els seus amics: teràpia, escriure, així estaria distret i el món podria viure en pau… fins que publiqui alguna cosa.

Disponible: